UCM-630X SARJAN PUHELINKESKUKSET

Tämä IP PBX -sarja antaa yrityksille mahdollisuuden yhdistää useita viestintätekniikoita, kuten ääni, videopuhelut, videoneuvottelut, videovalvonta, tietotyökalut, liikkuvuusvaihtoehdot ja toimintojen käyttöoikeuksien hallinta yhdeksi yhteiseksi verkoksi.

 

                                                                  UCM-630XUCM6300-sarjan avulla yritykset voivat rakentaa tehokkaita ja skaalautuvia yhtenäisiä viestintä- ja yhteistyöratkaisuja. Tämä IP-vaihteiden sarja tarjoaa alustan, joka yhdistää kaiken yritysviestinnän yhteen keskitettyyn verkkoon, mukaan lukien ääni-, videopuhelut, videoneuvottelut, videovalvonta, verkkokokoukset, data, analytiikka, liikkuvuus, tilojen käyttö, sisäpuhelimet ja paljon muuta.

UCM6300-sarja tukee jopa 3000 käyttäjää ja sisältää sisäänrakennetun verkkokokous- ja videoneuvotteluratkaisun, jonka avulla työntekijät voivat muodostaa yhteyden työpöydältä, mobiililaitteista, GVC-sarjan laitteista ja IP-puhelimista.

Se voidaan yhdistää UCM6300-ekosysteemiin ja tarjota hybridialustan, joka yhdistää paikallisen IP PBX:n ohjauksen pilviratkaisun etäkäyttöön. UCM6300-ekosysteemi koostuu Wave-sovelluksesta web- ja mobiililaitteille, joka tarjoaa keskuksen etäyhteistyölle, ja UCM RemoteConnect, pilvi-NAT-läpikulkupalvelu turvallisten etäyhteyksien varmistamiseen.

UCM6300-sarja tarjoaa myös pilviasennuksen ja -hallinnan GDMS:n kautta sekä API:n integrointia varten kolmannen osapuolen alustoihin. UCM6300-sarja tarjoaa tehokkaan alustan mille tahansa organisaatiolle tarjoamalla huippuluokan yhtenäisen viestintä- ja yhteistyöratkaisun, joka on pakattu joukkoon liikkuvuus-, turvallisuus-, kokous- ja yhteistyötyökaluja.

Ominaisuuksia:

Tukee jopa 3000 käyttäjää ja jopa 450 samanaikaista puhelua

Grandstream SIP -päätepisteiden nollakonfiguroint

iSisäänrakennettu konferenssi- ja kokousalusta; tukee työpöytä-, Wave-sovellusta ja SIP-päätepisteitä

Wave Android-, iOS-, Chrome- ja Firefox-selaimille mahdollistaa viestinnän kaikkien UCM6300-käyttäjien ja -ratkaisujen kanssa

API saatavilla kolmansien osapuolien integraatioihin, mukaan lukien CRM- ja PMS-alustoille

Edistynyt suojaus suojatulla käynnistyksellä, ainutlaatuisella varmenteella ja satunnaisella oletussalasanalla puheluiden ja tilien suojaamiseks

iKolme Gigabitin automaattisesti tunnistavaa RJ45-verkkoporttia integroidulla PoE+:lla ja NAT-reitittimellä

Automatisoitu NAT-palomuurin läpikulkupalvelu helpottaa suojattuja etäyhteyksiä

Tukee täyden kaistan Opus-äänikoodekkia ja H.264/H.263/H.263+/H.265/VP8-videokoodekkia, värinänsietokyky jopa 50 % pakettihäviöstä

Yhteensopiva GDMS:n kanssa pilven asennukseen, hallintaan ja valvontaan

Perustuu Asterisk* version 16 avoimen lähdekoodin puhelinkäyttöjärjestelmään.

 

Pyydä lisätietoja:

[accua-form fid=”2″]