Tarjoamme yrityksille edullisia, monipuolisia, toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä puhelinkeskuksia. Keskus voidaan totetuttaa pilvipalveluna, hostattuna tai perinteisenä asiakkaan toimitiloissa olevana.

Valikoimassamme on 3CX:n ja Grandstreamin puhelinkeskukset.

3CX-KESKUKSET

3CX-keskukset ovat parhaimmilaan monipuolisemmissa ja vaativimmassa ympäristöissä.

3CX:n web-klientti

3CX on avoimen alustan VoIP-puhelinjärjestelmä, joka toimii kaikkien standardin mukaisten IP-puhelimien kanssa. Puheluita voidaan soittaa ja vastaanottaa sekä selaimen että 3CX:n aplikaation kautta. Päätelaitteena voivat toimia myös mobiililaitteet. Järjestelmän voi valita joko pilvipalveluna tai fyysisenä laitteena. 3CX on edullinen, helppokäyttöinen ja varmatoiminen puhelinjärjestelmä.3CX:n avulla voit ottaa laajennuksen mukaasi minne ikinä menetkin. Androidille, iOS:lle, verkkoselaimille ja Windowsille tarkoitettujen sovellusten avulla pysyt taatusti ajan tasalla aina ja kaikkialla. Lisäksi asiakkaat voivat tavoittaa sinut välittömästi suoraan verkkosivustoltasi tai Facebook-sivultasi 3CX Live Chatin ja Facebook Messengerin integroinnin avulla.Voit myös lähettää ja vastaanottaa SMS-viestejä.

Valitsemalla 3CX:n puhelinjärjestelmän vältät jatkuvasti kohoavat kustannukset, kalliit päivitykset, hankalan hallinnoinin sekä tavanomaisten virtualisoitujen puhelinjärjestelmien rajoitukset.

Lue lisää 3CX-puhelinkeskuksesta

GRANDSTREAM-KESKUKSET

Grandstream-keskukset ovat perinteisiä ”rautakeskuksia”, jotka asennetaan asiakkaan omiin tiloihin. Sopivat parhaiten pienyrityksiin, jotka haluavat edullisen, helposti ylläpidettävän ja luotettavan keskuksen ilman turhia ominaisuuksia, joista joutuu maksamaan ”ylimääräistä”. Grandstream-keskukset eivät tarvitse lisenssejä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on UCM6302_right-1-1024x611.png
Kuvassa Grandstream UCM-6302 puhelinkeskus

Lue lisää Grandstream-puhelinkeskuksista