GXP2170

Grandstreamin tehokkain IP-puhelin, joka on suunniteltu suuren puhelumäärän käyttäjille, jotka tarvitsevat sarjan puhelunhallintaa ja tehokkuuteen keskittyviä ominaisuuksia. Hallitse raskasta viestintää käyttämällä GXP2170:n korkean linjan pääsyä, BLF-/pikavalintatukea ja muita ohjauskeskeisiä ominaisuuksia.

GXP2170 on tehokas huippuluokan IP-puhelin, joka on ihanteellinen kiireisille käyttäjille, jotka käsittelevät suuria puhelumääriä. Vastaanottovirkailijat, järjestelmänvalvojat, myyntihenkilöstö ja muut puheluintensiiviset rullat voivat nauttia tehokkuudesta käyttämällä GXP2170:n 12 rivinäppäintä, 4,3 tuuman värinäyttöä LCD-näyttöä ja 48 digitaalista, ruudulla näkyvää pikavalinta-/BLF-näppäintä. Tarjoa käyttäjille nopeimmat mahdolliset yhteysnopeudet laitteen kahden Gigabitin PoE-verkkoportin ansiosta. Maksimoitu puhelunhallinta, laajennettavat pikavalinta-/BLF-ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu tekevät tästä puhelimesta äärimmäisen korkean äänenvoimakkuuden kokemuksen.

Kuten kaikki Grandstream IP -puhelimet, GXP2170 sisältää huippuluokan suojaustekniikan (SRTP ja TLS). GXP2170 tukee useita automaattisia provisiointivaihtoehtoja, mukaan lukien nollamääritys Grandstreamin UCM-sarjan IP-vaihteilla, salatut XML-tiedostot ja TR-069, jotta massakäyttöönotto on erittäin helppoa.

OMINAISUUKSIA

12 linjaa

6 SIP-tiliä

5 vapaasti ohjelmoitavaa näppäintä

5-suuntainen äänineuvottelu

48 näytöllä digitaalisesti mukautettavaa BLF/lyhytvalintanäppäintä

4,3 tuuman (480 x 272) värillinen LCD-näyttö

Kaksi Gigabit-porttia, integroitu PoE

Integroitu Bluetooth

Tukee jopa neljää GXP2200EXT-moduulia BLF-/pikavalintaan jopa 160 yhteystiedolle

 

gpx-2710
Haluan lisätietoa

[accua-form fid=”2″]